DünyaManşet

Elon Musk: “Nasıl Dolandırılır adlı bir kitap sipariş ettim ama gelmedi”

Twitter’ı satın aldıktan sonra aktifliğini daha da artıran iş insanı, birkaç ay önce sipariş ettiği ‘’Nasıl Dolandırılır’’ isimli kitabın hala gelmediğini söyledi

Elon Musk, severek kullandığı sosyal medya platformu Twitter’ı geçtiğimiz yılın sonlarında satın aldı. Ünlü milyarderin satın alım süreci çok konuşulurken, Twitter’ı baştan aşağı yapılandırmaya sokması da bir hayli tartışıldı ve hâlâ da tartışılmaya devam ediyor.

Ancak konudan bağımsız olarak Musk, bazen takipçilerine cevaplar vererek mizah da yapıyor. Kısa süre önce Musk, başına gelen bir olayı tweet attı ve paylaşılan bu tweet ünlü milyarderin takipçilerinde tebessüm oluşturdu.

MUSK: YAKINDA GELECEĞİNE İNANIYORUM

Elon Musk, paylaştığı tweet’te “Birkaçay önce” Nasıl Dolandırılır “adlı bir kitap sipariş ettim ama henüz gelmedi ve olabileceğini düşünmeye başladım… ama şimdi inanıyorum yakında burada olacak” dedi.

Musk’ın bu paylaşımına karşılık takipçileri de cevapsız kalmadı. Bir kullanıcı Musk’a cevap olarak “‘Dolandırıcılıkla mücadele’ hakkındabirkitabım var, bu sizin için yararlı olabilir. Bitcoin ile ödeme yaparsanız, gümüş ambalajda özel bir baskı da alacaksınız.” Dedi.

 

 

Twitter’ın sahibi Musk’ın paylaşımının mizah amaçlı olduğu düşünülüyor. Ünlü iş insanı yakın zamanda sonuçlanan bir davayı kazandı ve bu tweet’i de o davanın sonuçlanmasından sonra attı. Bilmeyenler için Musk, Tesla hissedarlarını dolandırmak amacıyla tweet attığı iddiasıyla aleyhine açılan bir davayla karşı karşıya kalmıştı. Ancak Musk’ın önceki tweet’lerinde yatırımcıları yanıltmadığı ispat edildi ve ünlü milyarder bu davada gülen taraf oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu