EkonomiKıbrısKültür SanatManşetToplum

“Emeğimle Üretiyorum”

Creditwest Bank’ın tarım ve üretimi destekleme amaçlı sosyal projelerine bir yenisi eklendi

Creditwest Bank’ın tarım ve üretimi destekleme amaçlı sosyal projelerine bir yenisi eklendi.

 

ÜRETİCİLERİN 188 FOTOĞRAFI YARIŞTI
Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği ve Creditwest Bank iş birliği ile bu yıl ilki gerçekleşen “Emeğimle Üretiyorum Gülümseyin Çekiyorum” konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları törenle açıklandı. Jüri üyelerinin final oylamasını noter Ahmet Çakıcı ve basın önünde yaptığı yarışmada derece alan fotoğraflar belirledi. İlk 10’a kalan finalistlerden; Ali Emin 10.000; Taşkın Öztemiz 7,000; Fuat Zenginer de 5,000 TL para ödülü kazandı. Sami Yediyıldız 1,500 ve Nevzat Akçagil 1,000 TL mansiyon ödülü aldı. Üreticilerin 188 fotoğrafla katıldığı yarışmada ilk 10’a kalan üreticilere teşekkür plaketi ve çektikleri fotoğraflar çerçeveletip hediye olarak takdim edildi.

“ÜRETİMDEN KOPARMAMAK İÇİN”
Çiftçiler Birliği Başkanı Mehmet Nizam ödül törenindeki konuşmasında her yaptıkları projede yanlarında olan ve destek veren Creditwest Bank’a teşekkür etti. Nizam, üretimin günden güne zorlaştığı dönemde, üreticiyi üretimden koparmamak için bu projeyi geliştirdiklerini ifade ederken, mansiyon ödüllerinin birlik tarafından verileceğini belirtti. Nizam, Kıbrıs Türk fotoğrafçılık tarihine de geçen yarışmaya katılan tüm üreticileri kutladı.

“ÇOK DEĞERLİ FOTOĞRAFLAR”
Ön eleme ve final elemeye katılan fotoğraf sanatçısı Yıltan Taşçı, ön eleme sırasında bayağı zorlandıklarını, çünkü üreticilerin çok güzel fotoğraflarla yarışmaya katıldıklarını belirtti. Taşçı, esas olanın katılım cesaretini göstermek olduğunu ve bu nedenle tüm katılımcıları kutladığını belirtti. Taşçı, Çiftçiler Birliği’nin ülke fotoğrafçılık tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, jüri değerlendirmesinin şeffaf şekilde basın ve finalistler önünde yapılmasını sağladığını da anlattı.

ZAHEER: PROJELER BİZİ HEYECANLANDIRIYOR
Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer de Creditwest Bank olarak tarım alanındaki tüm projeleri büyük bir heyecan ile desteklediklerini hatırlattı. Zaheer, tarım ve üretim için ne kadar çok farkındalık yaratılırsa ülke için o kadar iyi sonuçlar alınacağına inandıklarını vurguladı. Mazher Zaheer, üretimin de bir sanat kolu olduğuna inandığını bu nedenle fotoğraf ile tarımın birleştirildiği bu projeye katılan tüm üreticileri yürekten tebrik ettiğini belirtti. Zaheer, arşiv niteliği taşıyan bu yarışmaya gelecek yıllarda da destek vermeyi arzuladıklarını da ekledi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu