KıbrısManşet

Eminoğlu: Ben sadece Gıynık Gazetesi’nin genel yayın yönetmeniyim. Gıynık Gazetesi’nin sahibi Kıbrıs Türk halkıdır

GIYNIK Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve GIYNIK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bilbay Eminoğlu, GIYNIK ailesine katılan başarılı akademisyen Yrd. Doç. Dr. Togay Uluöz’ün ilk programına konuk oldu


GIYNIK Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve GIYNIK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bilbay Eminoğlu, GIYNIK ailesine katılan başarılı akademisyen Yrd. Doç. Dr. Togay Uluöz’ün ilk programına konuk oldu.
Togay Uluöz’ün sorularını içtenlikle yanıtlayan Bilbay Eminoğlu, hayatına dair bilinmeyenlerin yanı sıra, mutluluklarını ve pişmanlıklarını da GIYNIK ekranında paylaştı.

“BÜYÜMEYE VE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

“En doğru haberi, en kısa sürede takipçilerimize ulaştırmak için çalışıyoruz” diyen Eminoğlu, en iyiye ulaşmak için GIYNIK medya grubunun büyümeye devam ettiğini vurgulayarak, “Son teknolojiyle donatılmış ikinci canlı yayın aracımız da kısa sürede bünyemize dâhil olacak” müjdesini verdi ve “Pandemi döneminde yatırım yapmaktan vazgeçmiyoruz” şeklinde konuştu.

“GEÇMİŞTE BAŞARIMIZI ÖLÇECEK BİR TEKNOLOJİ YOKTU”

“21 yıl önce magazin programları yapmaya başladım” diyen Eminoğlu, “Dünyayı gezdim, yüzlerce program yaptım ama o zamanlar ne kadar izlendiğimizi, ne kadar başarılı olduğumuzu gösterecek bir bir ölçümü yoktu. Şu anda başarınızın karşılığını alabiliyorsunuz. Teknoloji sayesinde, sosyal medyada haftalık olarak reytingler yayınlanıyor” diyerek, “Geçmişte yaptığımız programların başarısını bilmiyor olmak benim için bir üzüntüdür” dedi.


“HEDEFİMİZ HEP DAHA İLERİSİ”

“11 ayda Gıynık Gazetesi, sosyal medya takip sıralamalarında ikinciliğe yerleşmiş durumda. 32 bin beğeni ile ikinci sıradayken, ilk sırada olan haber sitesinin ise 115 bin beğenisi var. Bizim beğeni sayımız arttıkça ilk sıraya yerleşmek için de çalışacağız” diyen Eminoğlu, Uzun süredir yayın hayatında olan birçok medya kurumunu geride bıraktık. Devletin ayda milyonlarca lira aktardığı BRT bile bu sıralamaya dâhil olamıyor. Bu aslında BRT’nin başarısızlığı değil GIYNIK Gazetesi’nin ve teknolojiyi takip eden medyanın başarısıdır” sözleriyle hedeflerini açıkladı.

LİMONATALI ÇİÇEK DOLMASI

Sosyal yaşamına ve özel hayatına ilişkin soruları da yanıtlayarak, mutfaktaki hünerlerinden de söz eden Bilbay Eminoğlu, Limonata aromalı çiçek dolmasının tarifini verdi.

Çevre konusuna değinerek, ülke olarak çevre konusunda gideceğimiz daha çok yol olduğunu vurgulayan Eminoğlu, ‘turizm adası’ unvanını hak etmeyen bir durumda olduğumuzu da sözlerine ekledi.

“EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM…”

“Hayatımdaki en büyük pişmanlığım Ersin Tatar ile çalışmak oldu” diyerek, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a olan kırgınlığını açıklayan Eminoğlu, “25 yıl birlikte çalıştık ve güzel günlerimiz de oldu. Ersin Tatar ile dostluğumuz da vardı ama 25 yılı Ersin Tatar ile birlikte harcadığımı ve emeklerimin boşa gittiğini düşünüyorum” dedi.

“GIYNIK GAZETESİ’NİN SAHİBİ BEN DEĞİLİM”

“Ben sadece Gıynık Gazetesi’nin genel yayın yönetmeniyim. Gıynık Gazetesi’nin sahibi Kıbrıs Türk halkıdır. GIYNIK Gazetesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nindir” diyen Bilbay Eminoğlu, “Kimin bir sorunu varsa, kimin sesini duyurmaya ihtiyacı varsa, GIYNIK Gazetesi’nin kapıları ona sonuna kadar açıktır” diyerek, “Halktan aldığımız güçle büyümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK BİR SÜRPRİZLE OKUYUCULARIMIZA TEŞEKKÜR EDECEĞİZ”

“Okuyucularımızı, takipçilerimizi önere etmek, mutlu etmek ve onlara bir teşekkür etmek için çekilişler düzenliyoruz. Cep telefonu, tablet ve Playstation çekilişi gerçekleştirdik” diyen Eminoğlu, “Aralık ayında hiç görülmemiş bir ödül vereceğiz, hiçbir medya kurumunun yapmadığını yapacağız” diyerek, “Okuyucularımız, takipçilerimiz bunu hak ediyor” sözleriyle yakında büyük bir sürpriz açıklanacağını müjdeledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu