EkonomiKıbrısManşetToplumYaşam

Eminoğlu: Okullara beslenme çantasında kuru ekmek götüren çocuklarımız var!

GIYNIK Genel Yayın Yönetmeni Bilbay Eminoğlu’nun bu sabahın erken saatlerinde yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı yürekleri dağladı.

GIYNIK Genel Yayın Yönetmeni Bilbay Eminoğlu’nun bu sabahın erken saatlerinde yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı yürekleri dağladı.

Ülkemizde çoğu insanın yokluk çektiğine vurgu yapan Eminoğlu, sabah kahvaltılarını kuru ekmekle yapan çocukların olduğunu ifade etti.

Eminoğlu, bu sabah tarafına gelen bir bilgiyi kamuoyuyla paylaşarak, Girne’deki bir okulda bazı çocukların beslenme çantalarında sadece kuru ekmek olduğunu belirtti.

Herkesin imkanları çerçevesinde ihtiyaçlı çocuklarımıza katkıda bulunulması için çağrı yapan Eminoğlu, ihtiyaçlı çocuklar için kendisinin üzerine düşen görevi hemen yerine getireceğini kaydetti.

Eminoğlu’nun sosyal medyada yapmış olduğu paylaşım kısa sürede ses getirdi ve İstanbul’da yaşayan Kıbrıs sevdalısı Serhat İnci’den geri dönüş aldı.

Yapılan yardım çağrısına cevap veren İnci, Girne’ye bir aş evi yapmanın kendisinin çok küçük yaştan beri hayalinde olan bir şey olduğunu ifade ederek, projenin başında bizzat Bilbay Eminoğlu’nın durması durumunda kendisinin de kolları sıvamaya hazır olduğunu belirtti.

Tüm gençlik yıllarının beraber geçtiği başta İş insanı Yaşam Ayavefe’ye olmak üzere diğer iş insanı arkadaşlarına da seslenen İnci, “Üstümüze düşeni yapmaya hazırız” dedi.

İşte sosyal medyada yardım zincirini başlatan Eminoğlu’nun paylaşımı:

“BU ÜLKEDE SABAH KURU EKMEKLE SABAH KAHVALTISI YAPAN ÇOCUKLAR VAR, SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE BİR ABİM ARIYOR; ‘BİLBAY GİRNE’DEKİ BİR OKULDA BAZI ÇOCUKLARIN BESLENME ÇANTALARINDA SADECE KURU EKMEK VAR BİRŞEYLER YAPALIM OKUL ÖĞRETMENİ BİZAT ŞAHİD BUNLARA’ HERKES İMKANLARI ÇERCEVESİNDE İHTİYAÇLI ÇOCUKLARIMIZA KATKIDA BULUNSUN, BİZLER BAHSE KONU OLAN ÇOCUKLAR İÇİN ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ HEMEN YAPACAĞIZ.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu