KıbrısManşetToplum

Emirali Tatlıdil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda zamları protesto etti

Gönyeli’nin ünlü meyhanelerinden Bizim Meyhane’nin sahibi Emirali Tatlıdil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda zamları protesto etti

Gönyeli’nin ünlü meyhanelerinden Bizim Meyhane’nin sahibi Emirali Tatlıdil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda zamları protesto etti.

Zamları protesto etmek için 28 Mart Pazartesi akşamı meyhaneyi açmayacağını açıklayan Tatlıdil, “Herkes sesini çıkarmaz ise bunlar devam edecektir” diye konuştu.

Tatlıdil’in paylaşımı şu şekilde:

“Acımasızca, keyfi ve dayatmacı yapılan zamları kendimce protesto etmek adına 28 Mart Pazartesi akşamı BİZİM MEYHANE GÖNYELİ  adlı işyerimi açmıyorum. Tamam alkole, sigaraya vs. zam yaptınız kabul, temel gıda maddelerini ucuzlattınız mi? Et, süt, yumurta, ekmek, un gibi zaruri tüketilmesi gereken ürünleri ucuzlatmayı hiç düşündünüz mü? Her şeye zam yaparak hükümetçilik herkes yapar! Akaryakıta gelen zamlarla fiyatların artacağını ve insanların artmayan gelirinin azalacağını hiç düşündünüz mü? Kendim adıma 1 gün olsun sizi Protesto ediyorum hiçbir siyasi parti veya kişilerle ilgili değildir. Bizi ileriye götüreceğini söyleyip 1974 öncesi döndüren siz Hükumeti şiddetle protesto ediyorum. Herkes sesini çıkarmaz ise bunlar devam edecektir. İptal ettiğim rezervasyonlar için ve tüm gelecek olan arkadaşlardan özür dilem, anlayışınız için çok teşekkür ederim. Kısmet olursa Salı akşamı görüşmek dileği ile . (1 günlük kapatma ile hiçbirimiz batmayız ama bu düzen böyle giderse hepimiz tek tek veya hep beraber batmaya doğru gideceğiz) sadece kendi tepkimdir çünkü bunları hak etmediğime inanıyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu