KıbrısManşetToplum

Emre Efendi: “Sorunları düzeltmek için aday oldum”

CTP'nin Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkan adayı Emre Efendi, bölgenin mevcut durumundaki sıkıntılara dikkat çekerek, "Bölgemizi küllerinden yeniden var etmek için aday olduk..." ifadelerini kullandı

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkan adayı Emre Efendi, Genç TV ekranlarında yayınlanan ve Mustafa Alkan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Seçim Meydanı’ adlı programa konuk oldu.

Kendisini ülke ve bölge sevdalısı olarak tanımlayan Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkan adayı Efendi, bölgenin mevcut durumundan rahatsızlık duyduğunu kaydetti, sorunları düzeltmek için aday olduğunu vurguladı.

Efendi, CTP’nin belediyecilik konusunda bir marka olduğuna dikkat çekerek, “Bu markayı projelerimizle bölgemize getirmeyi hedefliyoruz. Makamı değil, hizmet etmeyi bir amaç olarak görüyoruz. Bölgemizin çağdaş belediyeciliği hak ettiğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Efendi, “Bölgemize hizmet etmekten başka gayemiz olmadan aday olduk… Bölgemizi küllerinden yeniden var etmek için aday olduk… Eşitlik, adalet ve bölgeye aydınlık getirmek için aday olduk…” diye konuştu.

Bölgedeki sorunların kaynağının ‘siyaset’ olduğunu dile getiren Efendi, “Bizim bölgemizde kutuplaşma ve gruplaşma bitmediği sürecek sorunlar devam edecektir. 26 Aralık’ta herkesi kucaklayarak, yola devam etmeliyiz” dedi, çağdaş belediyecilik vurgusu yaptı.

“EN ERKEN ZAMANDA İMAR PLANI ÇALIŞMALARI BAŞLATILMALIDIR”

Emre Efendi, bölgedeki altyapı eksikliğine dikkat çekerek, şöyle devam etti:

“Bir an önce altyapıya önem vermemiz gerekmektedir. Derhal, en erken zamanda imar planı çalışmaları başlatılmalıdır. İmar planı çalışmaları için bir komite kurulmuştu, hiç toplantı yapıldığını duymadım, görmedim. İmar planı çok önemsediğimiz bir şeydir. Bölge, gelişmeye muhtaç ama doğru bir zeminde gelişmesi gerekmektedir.”

Efendi, “Bizim bölgemizdeki en büyük sorun zihniyettir… Çağdaş bir şekilde yola devam etmeliyiz” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu