GenelKıbrısManşetSpor

Emre Özkaram gururlandırdı

EMRE ÖZKARAM DÜNYA ELİTE PRO ÜÇÜNCÜSÜ

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu milli sporcusu Emre Özkaram, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Fujairah şehrinde IFBB (Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu) tarafından düzenlenen Dünya Elite Pro Şampiyonası’nda Klasik Fizik kategorisinde Dünya üçüncüsü olarak çok büyük bir başarıya imza attı ve ülkemizi gururlandırdı.

DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDAKİ İLK KIBRISLI TÜRK

Klasik Fizik dalında yarışan başarılı vücut geliştirme sporcumuz Emre Özkaram, daha önce 2022 Nisan ayında Malta’da düzenlenen “IFBB Elite Pro Diamond Cup”ta ilk kez Pro kategoride yarışarak birinci olmuş ve Avrupa şampiyonluğuna ulaşmıştı. Emre bu başarısının ardından ise Dünyanın en iyi Pro sporcuları ile aynı podyuma çıkarken ülkemizden bir sporcu ilk kez vücut geliştirmede bu denli büyük bir başarı elde etti.

DAHLAMEROĞLU; “EMRE, DÜNYAYA BİZ DE VARIZ DEDİ”

Fujairah şehrinde bulunan muhteşem Zayed Spor Kompleksi’nde heyecan dolu anların yaşandığı yarışmanın ardından KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlamaeroğlu, Emre Özkaram’ın başarısı ile ilgili şuı ifadeleri kullandı: “Bu müthiş gururu bizlere yaşatan Emre Özkaram, federasyonumuz ve ülkemiz adına tüm dünyaya biz de varız dedi. Federasyon olarak her zaman sporcularımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Vücut geliştirme ve fitnes branşlarında federasyonumuzun yıllardır yapmış olduğu alt yapı yatırımları meyvelerini en iyi şekilde vermeye devam ediyor.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu