KıbrısManşetToplum

Emrullah’ın iskele hayali suya düştü

Taşyapı İnşaat’ın sahibi Emrullah Turanlı’nın evinin önünde yapılmaya çalışılan yasa dışı iskele inşaatı kapsamında denize yapılan dolgu kaldırıldı

Taşyapı İnşaat’ın sahibi Emrullah Turanlı’nın evinin önünde yapılmaya çalışılan yasa dışı iskele inşaatı kapsamında denize yapılan dolgu kaldırıldı.

EVİN ÖNÜNE ÖZEL İSKELE
Girne Karaoğlanoğlu’nda, Ercan Havalimanı’nın işletmecisi T&T’nin büyük ortağı, Taşyapı İnşaat’ın sahibi Emrullah Turanlı’ya ait olan evin önünde yasa dışı şekilde yapılan iskele inşaatı, yetkililerin tespit etmesi sonrası durdurulmuştu. Turanlı’nın “Ayakları kuma değmesin” diye yaptırılmasına Bakanlar Kurulu tarafından onay verilen iskelenin yapımının durdurulması sonrası bir hamle daha geldi. İskele yapımı için Turanlı’nın evinin önüne dökülen beton, iş araçları ile geri alındı.

DENİZE YAPILAN DOLGU GERİ ALINDI
Denize dolgu yapan firma tarafından, dolguyu kırma işleminin de kontrollü bir şekilde yapıldığı duyuruldu. Öte yandan Karaoğlanoğlu Sahil Yürüyüş Yolu Projesi’nin geçiş yolu üzerinde bulunan sahilin hem yeniden düzenleneceği hem de her zaman vatandaşın kullanımında kalacağı bildirildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu