EkonomiGenelKıbrısManşet

Emtan’ın projeleri dikkat çekiyor

Temelleri 1958 yılında Limasol’da atılan Emtan Construction ülkenin en tecrübeli şirketlerinden

Temelleri 1958 yılında Limasol’da atılan Emtan Construction ülkenin en tecrübeli şirketlerinden

Şirketin gündemindeki en yeni projeler “Emtan Olive Hill” ve “Emtan West Park”

LİMASOL’DA DOĞUP, KUZEY’E TAŞINAN TECRÜBELİ ŞİRKET… Temelleri 1958 yılında Limasol’da atılan Emtan Construction Girne ve bölgesinde yoğunlaşan benzersiz projeleriyle dikkati çekiyor. Tandoğan Tanlı’nın ekmeğini inşaattan kazanmaya başlamasıyla oluşan aile geleneği, 33 yıldan bu yana, Emtan İnşaat Şti. Ltd. olarak Kuzey Kıbrıs’ta devam ediyor. Şirketin anlatan yetkililer şu ifadeleri kullanıyor: “Her işinde günün erişilebilir teknolojisini kullanan, müşterilerine en kaliteli yapıları sunmayı prensip edinen Emtan, bugün artık üçüncü nesil aile bireylerinin şirkete ve sektöre katılmasıyla birlikte dinamizm ve yenilikçi niteliklerini artırmış, geleceğini yeni temeller üzerinde yükseltmeye başlamıştır. Deneyim ve olgunluğu güvenin; dinamizm ve yenilikçilik ise geleceğin temellerini oluşturmaktadır.”

EMTAN OLIVE HILL VE EMTAN WEST PARK… Emtan, ürettiği projelere her yıl yenilerini ekliyor. Şirketin gündemindeki en yeni projeler ise “Emtan Olive Hill” ve “Emtan West Park”. Emtan Olive Hill, Alsancak bölgesinde, sırtını yeşile yaslayıp yüzünü maviye dönmüş nezih bir mahallede konumlanan özel bahçeli, balkonlu ve çatı teraslı olmak üzere toplamda 90 adet 2+1 lüks eşsiz dağ ve deniz manzaralı dairelerden oluşan bir site projesi olarak dikkati çekiyor. Emtan West Park da Girne-Alsancak ana yolu üzerinde konumlanan hem ticari alan hem de konutlardan oluşan bir karma proje. Projede 20 adet dağ ve deniz manzaralı dubleks evler var. Ayrıca, multi fonksiyonel ve farklı metrekarelerden oluşan 11 adet ticari alan da projede yer alıyor.

REFERANSI TESLİM EDİLMİŞ PROJELER… Tecrübeli şirketin en önemli referansı ise teslim edilen projelerde. Şirketin portföyünde; Girne ve Girne’nin yakın çevresine dağılan Emtan Green Park, Emtan Deluxia, Emtan Point, Emtan Trio, Emtan Hilarion, Emtan Concept, Emtan Prestige ve Emtan Towers gibi benzerlerinden çok kolayca ayrılabilen özelliklere sahip teslim edilmiş projeleri var.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu