ManşetSpor

En büyük kupa zamanı

Teniste, Başbakanlık Kupası'nın ardından sıra Cumhurbaşkanlığı Kupası'na geldi. Girne Amerikan Üniversitesi ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü en büyük kupa için korta çıkacak

GIYNIK SPOR

Teniste, Başbakanlık Kupası’nın ardından sıra Cumhurbaşkanlığı Kupası’na geldi. Girne Amerikan Üniversitesi ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü en büyük kupa için korta çıkacak.

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’nun 2020 yılı faaliyet takvimi içerisinde yer alan ve Covid-19 pandemi sürecinden dolayı ertelenen Cumhurbaşkanlığı Kupası gerçekleştiriliyor.

2020 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2019-2020 sezonunun şampiyonu olan Girne Amerikan Üniversitesi ile ligi ikinci sırada kapatan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü arasında yarın saat 16.00’da KKTF kortlarında oynanacak.

CB Kupası, 2 tek erkek, 2 tek kadın, 1 çift erkek, 1 çift kadın ve 1 karışık çiftler olmak üzere 7 maç üzerinden yapılacak. Kupanın ardından düzenlenecek ödül töreninde şampiyona kupasını Cumhurbaşkanı Ersin Tatar takdim edecek.

Teniste yine daha önce ertelenen ve geçtiğimiz hafta oynanan 2020 Başbakanlık Kupası’nda Doğu Akdeniz Üniversitesi, Lefkoşa Şehir Kulübü’nü 4-2 mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu