KıbrısManşet

En iyi ürünü, en iyi fiyata alabileceğiniz tek yer!

Sadece satıcı gözüyle değil de empati yaparak ürün seçimleri yaptıklarını anlatan Erdener Home Direktörü Tunç Müdüroğulları, GIYNIK’a özel açıklamalarda bulundu

ÜRÜNÜN KULLANIMI, SAĞLAMLIĞI VE SAĞLIKLI OLUŞU ÖNEMLİ… “Fiyat bizim için önemli değil. Esas önemli olan o ürünün kullanışlı, sağlam ve sağlığa zararlı olmamasıdır” diyen Erdener Home Direktörü Tunç Müdüroğulları, kaliteden asla ödün vermediklerinin altını çizdi.

Ülkemizde içinden geçtiğimiz bu zorlu pandemi sürecinde, hem cebinizi hem de sizi rahatlatacak kaliteli ürünlerin adresi olan Erdener Home ile bir araya getirdik.

Aradığınız tüm ürünleri bulabileceğiniz Erdener Home, hem her kesime uygun fiyatlarda ürün seçimi yapıyor hem de hayatımızı kolaylaştırmak için kendilerine seçermişçesine stok belirlemesi yapılıyor.

GIYNIK’a kapılarını açan Erdener Home, seçtikleri ürünleri “Biz kendi evimizde de kullanabilir miyiz?” düşüncesiyle bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Sadece satıcı gözüyle değil de empati yaparak ürün seçimleri yaptıklarını anlatan Erdener Home Direktörü Tunç Müdüroğulları, GIYNIK’a özel açıklamalarda bulundu.

“Fiyat bizim için önemli değil. Esas önemli olan o ürünün kullanışlı, sağlam ve sağlığa zararlı olmamasıdır” diyen Müdüroğulları, kaliteden asla ödün vermediklerinin altını çizdi.

Erdener Home fikrinin nereden çıktığı sorusunu yanıtlayan Müdüroğulları, 13 yıldır bu sektörün içerisinde olduklarını ve esasında Çatalköy’de bu ürünlerin toptancılığını yaptıklarını ancak sonrasında vakit darlığı nedeniyle kapatma kararı aldıklarından bahsetti.

Müdüroğulları, Erdener ailesinden gelen teklif üzerine yeniden bu işi yapma kararı aldıklarını, bunun nedeninin de Erdener’in şu ana dek Girne’de açılan en temiz, en düzenli, en ferah, geniş ürün yelpazesine sahip ve kampanyası bitmeyen marketlerden biri olmasından kaynaklandığını belirtti.
Aynı konseptin üzerine daha da ekleyerek, Erdener Home’u hayata geçirdiklerini anlatan Müdüroğulları, tek sıkıntının Covid-19 olduğunu söyledi.

Müdüroğulları, pandemi süreci nedeniyle ürün seçim aşamasında biraz sıkıntı yaşandığını ifade ederek, ürünün görselinden kalitesinin anlaşılmadığını, ancak geldiği zaman gözlemlenebildiğini kaydetti.
Kullanım amaçlı olan ürünlerin dayanıklılığının oldukça önem arz ettiğini ifade eden Müdüroğulları, “Kaliteyi test etmek, incelemek gerek” dedi.

Öte yandan Direktör Müdüroğulları, Erdener Market içinde bulunan Erdener Ayakkabı bölümünden de bahsederek, her gün kampanyanın olduğunu ve birinci ürünü alana ikinci ürünün yarı fiyatına geldiğini halka duyurdu

.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu