KıbrısManşet

Ender Denktaş Vangöl: Müze bölümünü gençler tekmeleyerek kırıyor

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş'ın anıt mezarının utanç veren halini Emekli Amiral Mustafa Özbey sosyal medya hesabından gözler önüne serdi. 

 

Sahip çıkılmayan anıt mezarlığına bir sitem de Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın kızı Ender Denktaş Vangöl’den geldi. Paylaşılan video da Emekli Amiral Mustafa Özbey, sokak köpeklerinin başı boş gezmesine dikkat çekerken Vangöl, “Keşke oradaki tek sorun bu varlıkcıklar olsa” diyerek gençlerin arka kısımda bulunan müze bölümün duvarlarını tekmeleyerek kırdığına ve içeride yiyip içtiğine dikkat çekti.

VANGÖL’ÜN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

“Bu köpekler orda doğdu orada büyüdü .Sadece koruma alanları olması gerek .Keşke oradaki tek sorun bu varlıkcıklar olsa .Arkada müze bölümü var gençlerin içerde yiyip içtiği hatta duvarlarını ayaklarıyla tekmeleyerek kırdığı. Bu konuda verdiğim mücadelenin son aşamasındayım. Artık eylemimi gerçekleştireceğim. Ancak hazır olan çevre projesi ve meblağsı hazır olmasına rağmen BAKANLAR KURULU’NDAN bir imza beklenir .Sanırım En geç salı gün direkt ya O imzayı tek tek Bakanları gezerek alacağım ya da artık Direkt olarak hiç bir şekilde kaale almayıp BAŞLAYIN Kararını üstlenerek tüm sorumluluğu üstüme alacağım. Başka çaresi kalmadı .O da mı olmadı .İZLESİNLER O ZAMAN”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu