GenelKıbrısManşet

Endişeli bekleyiş!

Denizde kaybolan balıkçı gençlerden haber alınamıyor

Denizde kaybolan balıkçı gençlerden haber alınamıyor

Kumyalı Balıkçı Barınağı’ndan 10 Mayıs günü tekneyle ayrılan Sıtkı Akargöl ve Emre Arslan sır oldu

Sahil Güvenlik ve polis, dört gündür iki balıkçı genci bulmak için çaba harcıyor

YEŞİLİM TEKNESİNDEN İZ YOK

Kumyalı Balıkçı Barınağı’ndan tekneyle ayrılan ve Cuma gününden itibaren kayıp olduğu bildirilen 25 yaşındaki Sıtkı Akargöl ile 35 yaşındaki Emre Arslan’ı arama çalışmaları sürüyor. Balık avlamak için denize açılan iki balıkçıdan 4 gündür haber alınamıyor. Yeşilyurt’ta sakin Sıtkı Akargöl ve Emre Arslan cuma günü saat 15.00 sıralarında, Kumyalı Balıkçı Barınağı’ndan, “Yeşilim” isimli tekneyle balık tutmak için denize açılmış ve dönmemişti. Polis, 2 kişinin denizde kaybolduğuyla ilgili önceki gün kayıp bildirimi aldığını açıklamıştı.

SAHİL GÜVENLİK DEVREDE

Polisin açıklamasına göre, her iki şahıs için sahil güvenlik ve polisin arama çalışmaları halen devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri bölgede geniş çaplı arama yaparken, polis de kıyılarda ve koylarda arama yapıyor.  Ancak gazetemiz yayına hazırlandığı sırada, aramalarda ne tekneye ne de söz konusu iki şahsa henüz ulaşılamamıştı. Akargöl ve Arslan’ın akıbetlerinin ne olduğu bilinmezken her iki gencin aileleri ve arkadaşları endişeli bir bekleyiş içinde.

ÖCALAN BULUNDU

Öte yandan, geçtiğimiz gün yapılan bir kayıp bildirimi olan Yasin Öcalan’nın bulunduğu açıklandı. Ailesi, 24 Nisan 2024 tarihinde Türkiye’den Kıbrıs’ın kuzeyine gelen 53 yaşındaki Yasin Öcalan’a 29 Nisan’dan bu yana ulaşılamadığı ve kendisinden haber alınmadığını polise bildirmişti. Polis Basın Subaylığı, 53 yaşındaki Yasin Öcalan’ın (E-53) bulunduğunu açıklarken, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu