GenelKıbrısManşetMotor SporlarıSpor

Enduro finali

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK) tarafından düzenlenen Enduro sezonunun üçüncü ve son yarışı, “KITMOK Polaris Tanısay Enduro Yarışı” geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi. Hamitköy-Taşkent arasında yapılan şampiyonanın üçüncü ayağında 22 sporcu mücadele etti.

SEZONUN ÜÇÜNCÜ VE SON YARIŞI YAPILDI

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK) tarafından düzenlenen  Enduro sezonunun üçüncü ve son yarışı, “KITMOK Polaris Tanısay Enduro Yarışı” geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi. Hamitköy-Taşkent arasında yapılan şampiyonanın üçüncü ayağında 22 sporcu mücadele etti.

KROS VE ATV’LER 8 SINIFTA YARIŞTI

Yağmurun da etkili olduğu yarışta Kros ve ATV araçlarla toplam 8 sınıfta mücadeleler yaşandı. 7,2 kilometre olarak hazırlanan etabı biri deneme olmak üzere toplam üçer kez geçen yarışçılar etabın en iyi derecesini elde etmeye çalıştılar.

BİRİNCİLER BELİRLENDİ

Sezonun üçüncü yarışı sonunda MX1A’da Hasan Çeto, MX1B’de Hüseyin Reyhan, MX1C’de Mustafa Güvenler, MX2A’da Cemali Nehirli, MX2B’de Taygun Gökte, MX2C’de Burçin Saltanat ve Kadınlarda Emete Eloğlu birincilik kupasını almayı başardılar. ATV sınıfında ise Temel Atila birinciliğe uzandı.

DERECEYE GİRENLER

MX1A

1.Hasan Çeto

2.Ahmet Ömerağa

3.Hasan Sezgin

MX1B

1.Hüseyin Reyhan

2.Cemal Semerci

MX1C

1.Mustafa Güvenler

2.Yakup Şaş

3.Hasan Kumcuoğlu

MX2A

1.Cemali Nehirli

2.Tayfun Öztürk

3.Eyüp Saygılı

MX2B

1.Taygun Gökte

2.Enver Durak

MX2C

1.Burçin Saltanat

2.Yunus Türk

3.Aras Karabetca

Kadın Kros

Emete Eloğlu

ATV

1.Temel Atilla

2.Bulut Dağlı

3.Mustafa Yiğithan

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu