KıbrısManşetToplum

‘Engelsiz’ balık avı şenliği 

Avcılık Federasyonu’nun ikincisini düzenlediği ‘Tekneden Balık Avı Müsabakası’ 16 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirildi

Avcılık Federasyonu’nun ikincisini düzenlediği ‘Tekneden Balık Avı Müsabakası’ 16 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirildi.

DEVRİM DEMİR

MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON
KKTC Avcılık Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Tekneden balık avı’ müsabakası 16 Eylül Cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleşti. ‘Engelsiz’ balıkçıların da yer aldığı muhteşem organizasyonda 40 cm ve üzeri ‘mineri’, 40 cm ve üzeri ‘akanamutta’ balıklarını avlamak için oltalar atıldı. Sabah saat 04.30’da Yedidalga Halk Plajında toplanan yarışmacılar, teknede en iyi balığı avlamak için ter döktü. Yarışmaya katılanlar bu güzel organizasyon için başta Yedidalga Balıkçılar Birliği Başkanı Ergül Numan’a, Yedidalga Avcılık ve Atıcılık Birliği Başkanı Nazım Numan’a ve katkı koyan herkese teşekkür etti.

KİBRİT: BİZLERİ DE BU OLAYA DAHİL ETTİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Birliği Başkanı Günay Kibrit, böylesi güzel bir organizasyonda ikinci kez yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Engelliler adına keyifli bir ortamda yer almanın oldukça mutluluk verici olduğunu ifade eden Kibrit, “Bizleri de bu olayın içine dahil ettiğiniz çok teşekkür ederim” dedi. Ödül töreninde Ulusal Birlik Partisi Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil, Lefke Kaymakamı Sadi Güneş, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya yer aldı. Yarışma sonucu ‘Engelsiz’ katagoride Günay Kibrit, Ergül Numan, Deniz Tuğba Oruç, Servet Köse, Mustafa Batak, Ahtunç Alpun, Ömer Bulduk, Kaşif Yurdaer’in yanı sıra A, B ve C kategorisinde yarışanlar ödüllendirildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu