GenelKıbrısManşet

Enmoda Business Awards gerçekleşti

GIYNIK TV’de canlı yayınlanan, yılın en başarılı isimlerinin onurlandırıldığı ‘EnModa Business Awards 2022’ ödül töreninde güzellikler ve şıklık yarışı yaşandı

BİLBAY EMİNOĞLU’NA BAŞARI ÖDÜLÜ

EnModa Magazin Direktörü Özer Akkeleş’in organizasyonuyla gerçekleştirilen; iş, moda ve medya dünyasının bir araya geldiği ‘EnModa Business Awards 2022’ ödül töreninde en başarılı isimler ödüllendirildi. Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Deneyimli Siyasetçi Serdar Denktaş, Milletvekili Hasan Küçük ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı gecede, GIYNIK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bilbay Eminoğlu da ‘Meslek Başarı Ödülü’ ile onurlandırıldı.

EFENDİ ŞARKILARI VE DANSIYLA MEST ETTİ

Sunuculuğunu Özer Akkeleş ve Best Model Açelya Kartal’ın gerçekleştirdiği bu özel gecede, Azerbaycan’ın yıldız sanatçısı Efendi hem dansları hem de sesiyle geceye katılanlara eşiz bir görsel şölen sundu. Mac Cosmeticts, Alpha Tempa ve İnci Arkan’ın hazırladığı ve 15 model tarafından sergilenen koleksiyonlar, Olgan Mustafa’nın koreografisini hazırladığı defile ile konuklara sunuldu.

BAŞARILI İSİMLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gecede ayrıca; Özge Taşker Falyalı, Zarif Noyan, Tekin Arhun, Fahriye Özay, Harun Ateş, Sinem Baştaş, Kader Özdamar, Ahmet San, Veysi Arslan, İnci Arkan, Ebru Törehan, Erçin Çoban, Övünç Selden, Sema Köse, Ziya Tuanç Selen Poyrazlı, Mustafa Özsoy, Ahmet Güneş, Elis Sakallı, Hadiza Zakari gibi isimler ödüle laik görüldü.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu