EğitimKıbrısManşetSiyasetTürkiye

Erbaş kendini sevdirdi

ORC Araştırma Şirketinin “2020’nin en beğenilen milletvekilleri” araştırmasında, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş en çok beğenilen milletvekili sıralamasında 2. oldu

ORC Araştırma Şirketinin “2020’nin en beğenilen milletvekilleri” araştırmasında, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş en çok beğenilen milletvekili sıralamasında 2. oldu. Aynı zamanda, Lefkoşa’da bulunan Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı Ahmet Erbaş’ın KKTC’de yatırımları da bulunuyor.

Türkiye’de 2020’nin en beğenilen milletvekilleri listesi açıklandı. TBMM’de en çok beğenilen milletvekili yüzde 48,8’lik oranla AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan olurken, Bülent Turan’ı yüzde 48,1 ile MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş izledi.

Listenin son üç sırasında ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal yer aldı. AK Parti ve CHP’den 8’er milletvekilinin bulunduğu araştırmada MHP’den 4 milletvekili listeye girdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu