Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Erbulut Cimnastik Şöleni ayakta alkışlandı

KKTC Cimnastik Federasyonu’na bağlı Erbulut Cimnastik Kulübü tarafından 1. Yılsonu Gösterisi düzenlendi.

ERBULUT CİMNASTİK KULÜBÜ 1. YILSONU GÖSTERİSİ YAPILDI:
KKTC Cimnastik Federasyonu’na bağlı Erbulut Cimnastik Kulübü tarafından 1. Yılsonu Gösterisi düzenlendi.
Near East Bank ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Erbulut Cimnastik Kulübü 1. Yılsonu Gösterisi, Yakın Doğu Üniversitesi AKM’de gerçekleştirildi. Oldukça kalabalık bir izleyici kitlesinin izlediği cimnastik gösterileri hem Şampiyon Melekler Takımı anısına hem de yine depremde hayatını kaybeden Amaç Arnavutoğlu anısına yapıldı.

 

237 ÇOCUK SAHNEYE ÇIKARARAK HÜNERLERİNİ SERGİLERKEN:
Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne de katkı yapılacak olan cimnastik şöleninde anlamlı koreografiler izlenirken, gösteride hüzün, sevinç, mutluluk ve gurur bir arada yaşandı. İki ayrı seansta sergilenen gösteride, toplam 237 çocuk sahneye çıkararak hünerlerini sergilerken 700 kişilik salon her iki seanstada izleyiciler tarafından dolduruldu.

 

BAŞARILI ŞÖLENİMİZİN MUTLULUK VE GURURUNU YAŞAMAKTAYIZ:
Erbulut Cimnastik Kulübü Direktörü Mustafa Erbulut, gösteri ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “İlkini düzenlediğimiz cimnastik şölenimizi başarıyla tamamlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. 2019’da 20 çocuk ve 2 antrenörle kurmuş olduğumuz kulübümüzü bugün 237 çocukla ve 21 antrenörle şölen yapacak düzeye getirmiş bulunmaktayız. Şampiyon Melekler ve Amaç Arnavutoğlu kardeşimizin anısına düzenlemiş olduğumuz gecemiz, sponsorunlarımızın da desteğiyle bir o kadar daha güzelleşti.”

 

BU BİR EKİP İŞİ, DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ:
Erbulut açıklamasının devamında; “Başarmak için çok çalışmak gerekir, disiplin gerekir, sorumluluk gerekir. Ama bunların tümü de olsa yeterli değildir. Yüreğe dokunabilmek, güven kazanmak, iz bırakabilmek daha önemli. Bu bir ekip işi. Tüm ekibimiz şahane bir iş çıkardı. Başarı asla tesadüf değildir. Daha iyisini yapmak için çalışıyoruz, çalışacağız.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu