GenelKıbrısManşetSiyaset

Erçal’dan ibretlik itiraf: Siyaset dediğin hiçbir şey yapmamaktır

Özkan Yorgancıoğlu döneminde vekillik yapan CTP'nin eski Milletvekili Hüseyin Erçal, “Ben Mecliste yaptığımız konuşmalardaki doğrular, karşılığını bulur, takdir edilir zannederdim: meğer siyaset ateşin etrafında dönerek hiçbir şey yapmamakmış. Ben bunu öğrendim” diye konuştu

Özkan Yorgancıoğlu döneminde vekillik yapan CTP’nin eski Milletvekili Hüseyin Erçal, katıldığı TV programında ‘siyaset’ üzerine ‘ibretlik’ ifadelerde bulundu.

Erçal, “Ben mecliste yaptığımız konuşmalardaki doğrular, karşılığını bulur, takdir edilir zannederdim: meğer siyaset ateşin etrafında dönerek hiçbir şey yapmamakmış. Ben bunu öğrendim” diye konuştu.

Katıldığı TV programında konuşan Hüseyin Erçal şöyle dedi:

“Ben şahsen, zannederdim ki bir söylediğimiz duyulur. Mecliste yaptığımız konuşmalarda ifade ettiğimiz doğrular takdir edilir. Oysa öğrendim ki siyaset ateşin etrafında dönmekmiş… Yani hiçbir şey yapmadan da yapabilmekmiş… Hatırlanırsa 2014’te Özkan Yorgancıoğlu koalisyon hükümetinin önünde kamuya geçici işçi alımını durdurmak vardı. Bin 600 kişilik bir istihdam söz konusu olmuştu, çok ses getirmişti…  Bilindiği gibi sonra mahkeme kararı ile çoğu ‘yasal olmadığı için’ durduruldular. Bakınız; Bugün hala bu güruhtan mağdur olduğunu iddia edenler vardır ve arayıştadırlar…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu