GenelKıbrısManşet

Ercan’dan yolcular polisten hoş olmayan davranışla karşı karşıya kaldı

Ercan’dan Adana’ya uçacak olan yolcular sabah saatlerinde polisten hoş olmayan davranışla karşı karşıya kaldı
ERCAN POLİSİN’DEN YOLCULARA
‘SUÇLU’ MUAMELESİ
DEVRİM DEMİR
Hemen her gün birçok sorunla yolcuların karşısına çıkan Ercan Havaalanı bu kez de polisin sıradan yolculara ‘önyargılı ve bir suçlu’ gibi davranması ile gündeme taşındı. Bu sabah saat 05.10 Pegasus uçağı ile Adana’ya uçacak olan yolcular beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldı. Son kontrollerini yaptıran bazı yolcuları diğer yolculardan ayıran polisin yaklaşımı yolculara zor anlar yaşattı. GIYNIK Gazetesine ulaşan yolcular, polisin ceplerindeki parayı çıkarttığını ve suçlu muamelesi yaptığını anlattı.
“GEL SEN BURAYA ÇIKAR CEBİNDEKİ PARAYI”
Onlarca yolcunun gözü önünde, bazı yolculara zor anlar yaşatan polisin konuşma seviyesinin altına düşerek, bir suçlu muamelesi yapıldığını anlatan yolcular ceplerindeki paralara kadar her şeyi çıkarmak zorunda kaldıklarını söyledi.
Polisin davranışı karşısında şok olduklarını kaydeden yolcular, “sanki kara para kaçırıyoruz. Cebimizde 5 10 bin TL parayı cebimizden üslupsuz bir şekilde çıkarttılar. Gel sen buraya çıkar cebindekileri şeklinde konuşmalara maruz kaldık. Biz suçlu muamelesi gördük, Ercan Havaalanı’nda cebinde 10 bin TL olan yolcu kara para taşır muamelesi mi görüyor? Polis bize resmen onlarca kişi önünde bu muameleyi yaptı” şeklinde konuştu. Bazı yolcular yaşanan olumsuzluğu hayretle izlerken, bazı yolcularda polise tepki gösterdi. Bu yaşanan olay gazetemiz çalışanlarından birinin gözü önünde gerçekleşti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu