KıbrısManşetSiyasetTürkiye

Erdoğan, bir güne çok şey sığdırdı…

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC’nin 37’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle adaya gelen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı’ndaki baş başa görüşme yaklaşık iki saat sürdü

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC’nin 37’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle adaya gelen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Cumhurbaşkanlığı’ndaki baş başa görüşme yaklaşık iki saat sürdü.

SİBEL TATAR, EMİNE ERDOĞAN İLE BİRARAYA GELDİ

Tatar ve Erdoğan görüşmesinin gerçekleştiği esnada Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı’ndaki görüşmede Sibel Tatar, Emine Erdoğan’a Kıbrıs’a özgü Lefkara işi hediye etti.

 KKTC’nin kuruluşunun 37’nci yıl dönümü kutlamaları törenlerine katılmak için ülkeye gelen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temaslarını tamamlamasının ardından adadan ayrıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki üst düzey yetkililer, Ercan Havaalanı’nda resmi törenle Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından uğurlandı.

Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’ndaki törene katılan Erdoğan ayrıca, Kapalı Maraşı’ı ziyaret etmiş,  Acil Durum Hastanesi’nin açılış törenine katılmış ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’la baş başa görüşmüştü.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu