FutbolKıbrısManşetToplum

Erdoğan kardeşler Miracle Değirmenlik’te

Miracle Değirmenlik, geçtiğimiz sezon kiralık olarak KTFF Süper Ligi’nde Gönyeli forması giyen Esentepe Spor Kulübü futbolcuları Şükrü ve Osman Erdoğan kardeşleri kadrosuna kattı

PAROLA ‘ŞAMPİYONLUK’

Yeni sezonda Süper Lig şampiyonluğu için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Miracle Değirmenlik kadrosuna yeni isimleri dâhil etmeye devam ediyor. Miracle Değirmenlik Spor Kulübü’nün Süper Lig’e yükselmesindeki önemli katkısı ve süper ligde şampiyonluğu hedefleyerek gerçekleştirdiği transferle spor yöneticiliği anlamında örnek teşkil eden Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan, önemli iki transferi daha başarıyla gerçekleştirdi.

İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Hakan Törehan başkanlığında güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Miracle Değirmenlik, geçtiğimiz sezon kiralık olarak KTFF Süper Ligi’nde Gönyeli forması giyen Esentepe Spor Kulübü futbolcuları Şükrü ve Osman Erdoğan kardeşleri kadrosuna kattı. Esentepe Spor Kulübü’nün başarılı ve yetenekli oyuncuları, Miracle Değirmenlik Spor Kulübü kadrosuna katılmanın mutluluğunu yaşarken, genç oyuncuların imza töreninde Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan ve Asbaşkan Ebru Törehan hazır bulundu. Törehan çiftinin minik kızları Mira da imza töreninde yerini aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu