Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSiyaset

Erhan Arıklı Sibel Tatar’ı eleştirdi

YDP Genel Başkanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ın okullarda başörtüsüyle ilgili açıklamasının ağır ve incitici olduğunu söyledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

YDP Genel Başkanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ın okullarda başörtüsüyle ilgili açıklamasının ağır ve incitici olduğunu söyledi.

Arıklı, KTOEÖS Genel Sekreteri Selma Eylem’in bile Sibel Tatar kadar ağır konuşmadığını ifade etti.

Kıbrıs TV’de konuşan Erhan Arıklı, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Türkiye ile uyumlu bir dönem geçirdiğini ama eşinin açıklamasının YDP Parti Meclisinde rahatsızlık yarattığını belirterek, YDP’lilerin “Ersin Tatar yeniden seçildiğinde Sibel Tatar bizim oylarımızla first lady mi olacak diye soruyor” dedi.

Arıklı şunları söyledi:

“Sibel Hanım herhangi bir vatandaş değil. Cumhurbaşkanının eşi. Söyledikleri Selma Eylem Hanım’ın söylediğinden daha ağır. Çok ağır ve incitici. Başörtüsü takan çocuk, Atatürk resminin altında okuyamaz diyor. Selma Eylem Hanım bile bu kadarını söylemedi.
Babası ilk ilahiyatçılardan. Öyle bir aileden nasıl böyle bir cümle olabilir? Sanki ağır işkenceyle ağzından zorla aldılar.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu