KıbrısManşet

Erhürman: Boşuna unutturmaya çalışmayın, sözünüzü tutun

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Boşuna unutturmaya çalışmayın, sözünüzü tutun, erken seçim tarihini belirleyelim" dedi.

 

Maliye Bakanı Dursun Oğuz ‘un  “10 milyon TL olur bu masraf eğer seçim olursa… Bir vekil için yapılacak! Değer mi Allah aşkına! Değmez… İnsafa sığar mı bu şartlarda bu masrafa… Ötelenmeli elbette. Herhâlde bir uzlaşı olur. Bu denli ihtiyaçlar varken buna bu paranın ayrılması doğru mu?” açıklaması üzerine sosyal medyasından tepki veren CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Bu sorunun muhatabını anlamak mümkün değil!” dedi.

Hükumet programına seçim için Ekim yazan, daha sonra Meclis kürsüsünden daha erken seçim isteyen Başbakana da sosyal medyasından çağrıda bulunan Erhürman, “Boşuna unutturmaya çalışmayın, sözünüzü tutun, erken seçim tarihini belirleyelim” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın tamamı ise şöyle:

“Haziran’daki ara seçim konusunda “bir vekil için yapılacak seçimin maliyeti 10 milyon TL” demiş ve “bu şartlarda insafa sığar mı” diye sormuş Sn. Maliye Bakanı. Bu sorunun muhatabını anlamak mümkün değil!
Hükumet programına Ekim’de seçim yazan, daha sonra Meclis kürsüsünden daha erken seçim isteyen Sn. Sanerdi. Haziran’da bir kişi için seçim yapalım diyen kimse de yok. Boşuna unutturmaya çalışmayın, sözünüzü tutun, erken seçim tarihini belirleyelim, Haziran’da bir kişi için seçim yapmayalım diyor herkes. Kim, neyi anlamıyor ben de onu anlayamıyorum!!!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu