KıbrısManşetSEÇİM 2022

Erhürman: Bu toplantı da iktidara gelme toplantısı, hepimize hayırlı olsun…

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, 23 Ocak 2022 Erken Seçimi Milletvekili Aday Belirleme ve Sıralama Kurultayı’nda konuşma yaptı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, 23 Ocak 2022 Erken Seçimi Milletvekili Aday Belirleme ve Sıralama Kurultayı’nda konuşma yaptı.

İçinden geçilen dönemin zor bir dönem olduğunu ifade eden Erhürman, “Her evde yangın var” diyerek “Yüreklerimizin üzerinde bir ağırlık olarak hissettik. Kendileri de açıkça söylüyor. Pandemiden ve dövizin artışının da kaynaklı sıkıntıların yanı sıra ülkeyi yönetemediklerini görüyoruz. Siyaseti bu ülkede bir şey yapayım diye değil bir şey olayım diye yapanlar gidecek. Bu ülkenin gailesinin çekenlerin bu ülkenin başına geleceğinin başlangıç anındayız” dedi.

Erhürman konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Aradaki farkı unutmamalıyız ve unutturmamalıyız. Halkın göçünü umursamayan ve halkın önemsemeyen, günü kurtarmaktan başka derdi olmayan bir zihniyet var ve onun karşısında da biz varız. 1970’de bu yana ağır bedeller ödemeyi göze alan tırnaklarını bu topraklara geçirenler var, bunca yıldır yüzünde tebessüm olsa da gülmeyi kendine yakıştıramayanlar var çünkü bir halk gülüyorsa biz güleriz. İki devletli egemen eşitliğe dayalı ‘çözüm’ü tercüme ettiğimizde anlıyoruz ki “Aslında bu ülkede çözümsüz çözümdür, biz böyle iyiyiz,  böyle devam edelim, saray önünde propaganda yapmaya devam edelim” diyen bir zihniyet ama burada “Ülkede çözümün bir tek adresi var o da iki toplumlu iki bölgeli siyasi eşitliğe dayalı federal çözümdür” diyenler burada…

“BU SANDIK ‘DURUN! YETTİ BE! HADDİNİZİ BİLİN!’ DEME SANDIĞIDIR”

“Bu ülkeyi bu duruma getirmeye, uçurumun ucuna getirmeye kimsenin hakkı yok. Kimsenin de haddi değildir. Onun için önümüzdeki sandık, ‘DURUN! YETTİ BE! HADDİNİZİ BİLİN!’ deme sandığıdır. Bu sandık iktidara gelme sandığıdır bu toplantı da iktidara gelme toplantısıdır. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu