KıbrısManşet

Erhürman: Kararlarınız ve uygulamalarınız zerrece güven vermiyor

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, test sonucunun pozitif olduğu kendisine bildirilir bildirilmez önce kaldığı otelden, ardından da ülkeden kimsenin haberi olmadan ayrılan Ş.Y. isimli kişiyle ilgili çıkan haberler üzerine sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hükümetin uygulamalarına ve kararlarına güven olmamasının temel sebebinin bu tür olaylar olduğunu vurguladı

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, test sonucunun pozitif olduğu kendisine bildirilir bildirilmez önce kaldığı otelden, ardından da ülkeden kimsenin haberi olmadan ayrılan Ş.Y. isimli kişiyle ilgili çıkan haberler üzerine sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hükümetin uygulamalarına ve kararlarına güven olmamasının temel sebebinin bu tür olaylar olduğunu vurguladı.

“Başbakan sendikalarla görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, PCR sonuçları çıkana kadar kişisel izolasyon uygulamasıyla sorunun aşılacağını bildiriyor” diyen Erhürman, “Ülkeden kimsenin haberi olmaksızın ayrılan kişi de kişisel izolasyon uygulamasına tabiydi. Bırakın kişisel izolasyonu, pozitif çıkmasına karşın kontrol edilemedi” diyerek, “Kararlarınızın ve uygulamalarınızın neden zerrece güven vermediğini hala anlamadınız mı” sorusunu yönelttti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu