EkonomiGenelKıbrısManşetSiyasetToplumYaşam

Erhürman: Karşılaşacağınız öfke hesabınızın çok ötesinde olacak!

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, hükümetin kendi elleriyle batırmaya çalıştığı KIB-TEK'i şu an halka yapılan zamlar aracılığıyla kurtarmaya çalışmalarını kınadı.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, hükümetin kendi elleriyle batırmaya çalıştığı KIB-TEK’i şu an halka yapılan zamlar aracılığıyla kurtarmaya çalışmalarını kınadı.

Vatandaşın alım gücünü yerle bir ettiklerini vurgulayan Erhürman, uygulanan bu sistemin de işe yaramayacağını ve KIB-TEK’i ‘istikrarlı’ bir şekilde batırmaya devam ettiklerine dikkat çekti.

Erhürman, hükümeti uyararak, halk tarafından karşılaşacakları öfkeye karşı hazır olmalarını söyledi.

Hükümete seslenen Erhürman’ın paylaşımı şu şekildedir:
“Siz önce yapmanız gereken hiçbir şeyi yapmayıp, yapmamanız gereken her şeyi yapıp KIB-TEK’i batırın. Sonra, “batırdığımı kurtaracağım” iddiasıyla enflasyonu patlatacak, yurttaşların alım gücünü iyice yerle bir edecek, üretimi durduracak okkalı zammı getirin. Eleştiriler gelince de alternatif söyleyin eleştiri yapmayın deyin!
Üç yıldır uğraşıyorsunuz. Epeyce yol kat ettiniz ama bu ülkeyi hala batıramadınız. Batırma çabalarınıza “istikrarlı” bir biçimde devam ediyorsunuz. Karşılaşacağınız öfke hesabınızın çok ötesinde olacak!!!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu