KıbrısManşetToplum

Erhürman: “son metin hala ortada yok!”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Meclis Başkanlığı'nın açıklamasına işaret ederek, "Komite'deki metni birleştirmek, belediyeleri ‘birleştirmek’ten daha zor hale geldi tabii!" dedi

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı’nın “Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) Yasa Tasarısı, karar metni üzerindeki birleştirme çalışmaları devam ettiğinden dağıtılmadı” şeklindeki açıklamasına işaret etti.

Erhürman, “O nedenle son metin hala ortada yok! Komite’deki metni birleştirmek belediyeleri “birleştirmek”ten daha zor hale geldi tabii!” dedi.

“İtirazları dikkate almaz, Komite’den alelacele geçireceğim diye tutturur, böyle karmaşık bir işte tam metin ortaya çıkmadan son oylamayı da sabaha karşı saat beşte yaparsanız olacağı bu!” diyen Erhürman, şöyle devam etti:

“Hala pek çok milletvekili, hiçbir belediye başkanı, hiçbir yurttaş tam olarak ne olacağını bilmiyor! Belli ki Genel Kurul aşamasında birçok maddeyi değiştirmeye kalkıp, işi içinden asla çıkılamaz hale getireceksiniz!

Sırf “iş yaptım” diyebilmek için, bu kadar ciddi bir işin bu derece ciddiyetsizlikle ele alınmasının bedeli yaratacağınız kaos olacak!”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu