KıbrısManşet

Erhürman: Türkiye ile aramızı açmaya çalışanlar var hamaseti yapıyor

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Başbakan Ersin Tatar’ın "Türkiye ile aramızı açmaya çalışanlar var" söyleminin ardından açıklama yaparak “Kimdir aramızı açmaya çalışanlar?” sorusunu yöneltti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Başbakan Ersin Tatar’ın “Türkiye ile aramızı açmaya çalışanlar var” söyleminin ardından açıklama yaparak “Kimdir aramızı açmaya çalışanlar?” sorusunu yöneltti.

Erhürman’ın açıklaması şöyle:

İlk günden beri söylüyoruz. “Kimse kendi gemisini kurtarıp kaptan olmaya çalışmasın. Hepimiz aynı gemideyiz. Bu ülkenin sağlığı da, ekonomisi de hepimizin ortak sorunu. İnsanları bölmeyin. İşi, kimileri yalnızca sağlığı kimileri yalnızca ekonomiyi önemsiyor noktasına getirmeyin” diyoruz, dinleyen yok.

Şimdi de Üst Kurul’un tavsiyesi üzerinden yaratılıyor bölünme. Hem de bildik “Türkiye ile aramızı açmaya çalışanlar var” hamaseti üzerinden. Kimdir aramızı açmaya çalışanlar? Sizin atadığınız insanların da bulunduğu Üst Kurul mu? Hamaseti, böl yönet politikasını bir yana bırakıp, ortak aklı bulmak için insanları bir araya getirme becerisini göstermeniz gerekirdi.

Ama sorumsuzluk, ciddiyetsizlik, basiretsizlik aldı başını gitti. Yönetmiyorsunuz, yok hükmündesiniz ve hükumet bozup hükumet kurma oyunları oynarken, bu halkı bölmekten, sağlığa da ekonomiye de zarar vermekten, endişe yaratmaktan başka işe yaramıyorsunuz!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu