KıbrısManşet

Erhürman: Türkiye ile imzalanacak protokol konusunda da aynı şeylerin yaşanabilir

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, elektrik, alkollü içki zammı ve "belediyeler reformu"nda yaşananların Türkiye ile imzalanacak protokol konusunda da yaşanma riski olduğuna dikkat çekti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, elektrik, alkollü içki zammı ve “belediyeler reformu”nda yaşananların Türkiye ile imzalanacak protokol konusunda da yaşanma riski olduğuna dikkat çekti.
Elektrik, alkollü içki zammı ve “belediyeler reformu”nda yaşananların hükumetin gerekli ön çalışmayı yapmadan, kimseyle istişare etmeden kararlaştırdığı için olduğunu anımsatan Erhürman, hükümetin yine ön çalışma ya da istişare yapmadığını bu yüzden de yaşananların tekrar yaşanabileceğinin altını çizdi.
İşte Erhürman’ın o paylaşımı:
Hükumetin gerekli ön çalışmayı yapmadan, kimseyle istişare etmeden kararlaştırdığı elektrik, alkollü içki zammı ve “belediyeler reformu”nda yaşananları gördük. Şimdi aynı risk Türkiye ile imzalanacak protokol konusunda karşımızda. Kısa süre içerisinde imzalayacağım diyor hükumet. Yine ön çalışma, istişare yok!
Hatalardan ders çıkarmayı bilmemek, aynı hataları tekrarlamaktan başka işe yaramaz!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu