Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Erhürman yapılması gerekenleri tek tek sıraladı

Cumhuriyetçi Türk Pastisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından 'Asgari Ücret' le ilgili açıklama yaptı.

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Erhürman yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

İşte Erhürman’ın açıklaması şu şekilde:

Asgari ücret asgari geçim ücretidir. Dolayısıyla asgari ücreti hayat pahalılığı oranında artırmak zorundasınız. İkincisi, asgari ücret hayat pahalılığı oranında arttığı zaman ondan vergi alınmayacak düzenlemeyi hemen yapmak zorundasınız. Asgari ücreti bir elinizle verip öbür elinizle bir kısmını vergi olarak almak asgari ücretin mantığına ters.

Ve üçüncüsü, asgari ücretin artırılmasının kayıt dışı ya da yarı zamanlı çalıştırma, hatta işten çıkarma ile sonuçlanmaması için doğru bir planlamayla ihtiyaç sahibi esnaf ve işletmeleri desteklemek zorundasınız. Kaynak nerede mi? Ek bütçede bilinçli olarak göstermediğiniz en az 3 milyar TL’lik mahalli gelir artışında!

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu