KıbrısManşetSiyaset

Erhürman: Yazıklar olsun

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, piyango biletlerinin üzerine EOKA’cıların fotoğrafının basılması konusunu işaret ederek, “Ortada bir hükumet falan yok. Ülke yönetilmiyor" dedi

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, piyango biletlerinin üzerine EOKA’cıların fotoğrafının basılması konusunu işaret ederek, “Ortada bir hükumet falan yok. Ülke yönetilmiyor. Saldım çayıra Mevlam kayıra gidiyor diyoruz. Arkadaşlar da adeta bunun tam da böyle olduğunu kanıtlamak için her gün bir bomba daha patlatıyorlar” dedi.

Erhürman, insanların hükümetin hatalarını anlatıp geri almasını sağlamak için uğraşmaktan helak olduğunu dile getirdi.

Öte yandan Erhürman, maaş kesintisi konusunda da görüşlerini şu şekilde paylaştı:

“Maaşlardan kesinti kararında değişiklik! Bu yeni yöntemdeki hataları, yetki aşımını, çalışanların alım gücünün hayat pahalılığı karşısında nasıl ezdirildiğinin ayrıntılarını paylaşacağız elbette.

Ama şu soru için ayrıntıya gerek yok: Madem ki bunu yapacaktınız, niye iki gün önce birinci açıklamayı yaptınız? Maliye, bu krizde, bir bakkal dükkanındaki kadar bile öngörüye ve dört işlem bilgisine sahip olmadan, kimseyle istişare etmeden, rüzgarın esişine göre mı yönetiliyor? Yazıklar olsun!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu