KıbrısManşetSiyaset

Erhürman’dan Tatar’a hodri meydan

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın Maraş’ın açılması konusundaki görüşlerini bir an önce netleştirmesi ve kamuoyu ile paylaşması çağrısı üzerine Tufan Erhürman’dan da cevap gecikmedi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın Maraş’ın açılması konusundaki görüşlerini bir an önce netleştirmesi ve kamuoyu ile paylaşması çağrısı üzerine Tufan Erhürman’dan da cevap gecikmedi.

Erhürman, Tatar’a çağrı yaparak “hodri meydan, gelin bir televizyon programında tartışalım” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi.

“Sayın Tatar, Cumhurbaşkanlığı’nda yapılan toplantıda Maraş ile ilgili sorularıma verdiği yanıtlar konusundaki açıklamalarımın doğru olmadığını söylemiş. Orada yalnız değildik ve konuşmalara diğer parti temsilcileri de şahittir. O yüzden ve devlet ciddiyetini korumak adına daha uzun bir yazılı polemiğe girmeyi gerekli görmüyorum.  Ayrıca beni Maraş konusundaki görüşlerimi netleştirmeye ve kamuoyu ile paylaşmaya” davet etmiş Sn. Tatar. Ben bu konudaki görüşlerimi seçim süreci içerisinde de sonrasında da net bir biçimde açıkladım. Ama hala yeterince anlaşılmamışsa, hem birinci konuyu hem de Maraş konusundaki görüşlerimizi Sn. Tatar ile istediği herhangi bir televizyondaki herhangi bir programda tartışmaya açık ve istekli olduğumu belirtmek isterim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu