KıbrısManşetSiyasetToplum

Erhürman’dan Üstel eleştirisi

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Başbakan Ünal Üstel'i "Bütün seçim sürecini, bize oy verin de seçimden sonra YDP'den kurtulalım" sözleri ardından, "Erhan Arıklı müsterih olsun seçimden sonra hükumet yoluna devam edecek demiş" şeklinde eleştirdi

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Başbakan Ünal Üstel’i “Bütün seçim sürecini, bize oy verin de seçimden sonra YDP’den kurtulalım” sözleri ardından, “Erhan Arıklı müsterih olsun seçimden sonra hükumet yoluna devam edecek demiş” şeklinde eleştirdi. Paylaşımında “YDP gitsin diye oy istediklerinden oy istemekten vazgeçmiş anlaşılan! Yoksa hem nalına hem mıhına, ona öyle, buna böyle mi?” diye sordu.

Erhürman’ın paylaşımı şöyle:
“Bütün seçim sürecini, bize oy verin de seçimden sonra YDP’den kurtulalım diyerek geçirdi Sn. Üstel.
Gelin görün ki seçime iki gün kala, Erhan Arıklı müsterih olsun seçimden sonra hükumet yoluna devam edecek demiş. YDP gitsin diye oy istediklerinden oy istemekten vazgeçmiş anlaşılan! Yoksa hem nalına hem mıhına, ona öyle, buna böyle mi?
“Ne seninle, ne de sensiz”! Neyse ki ekonomide, eğitimde, sağlıkta, enerjide, her alanda bizi dibe çeken bu “istikrar” şarkısının son notaları artık duyduğumuz…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu