FutbolKıbrısManşetSpor

Erk Barış Eseller Antalyaspor’da

Genç yıldızlarımızdan Erk Barış Eseller, Türkiye’nin önemli kulüplerinden Antalyaspor’a transfer oldu

OMONIA FC’DE PARLAMIŞTI:
Genç yıldızlarımızdan Erk Barış Eseller, Türkiye’nin önemli kulüplerinden Antalyaspor’a transfer oldu.

Çok küçük yaşlardan itibaren yeteneğiyle ortaya çıkan Erk, henüz 11 yaşında iken ülkemizde yapılan yetenek taramasında Doç Dr. Nazım Serkan Burgul tarafından keşfedildi. Aynı dönemlerde U11 kategorisinde Galatasaray’a da seçmelere giden ve beğenilen Erk yaşından dolayı ise ailesi tarafından ülkemizde kalması uygun görüldü. Ve Güney Kıbrıs ekiplerinden Omonia FC takımı altyapısına dahil olmuştu. Yıldız futbolcu Ominia FC ile U15 Kıbrıs şampiyonluğu yaşamıştı.

BEŞİKTAŞ’TA İSTEMİŞTİ:
Omonia’dan ayrılan Erk, iki yıl önce de Beşiktaş’ın o dönem başındaki alt yapı hocası Önder Karaveli hoca tarafından istendi ancak Erk Antalya’nın seçmelerine gitmiş ve orada da teknik ekibin beğenisini kazanmıştı. Erk, yaklaşık bir yıldır abisi Ada Osman Eseller’in profesyonel olarak formasını giydiği Çankaya takımında idman yapıyor ve hazırlık kamplarında yer alarak futbol hayatına devam etmişti.

ANTALYASPOR HAYALİ GERÇEKLEŞTİ:
Kıbrıslı Türk akademisyen Mustafa Behlül’ün Antalyaspor’un Atletik Performans Direktörü görevine getirilmesi sonrasında Erk’in iki yıl önce Antalya tarafından beğenilmesi ve Antalya’ya transfer hayali gerçekleşmiş oldu.

U17’DE OYNAYACAK, MUSTAFA BEHLÜL İLE ÇALIŞACAK:
Erk Türikye kimliği ve pasaportunu da alırken Antalyaspor’un U17 takımında forma giyecek. Şu an tesislerde Mustafa Behlül ile birlikte kalacak olan Erk, takım çalışmaları yanısıra Mustafa Behlül ile de özel çalışmalar yaparak performansını arttıracak.

6-8 POZİSYONUNDA OYNAYACAK, YETENEKLİ VE KALİTELİ
Antalyaspor U17 takımı antrenörü tarafından yapılan açıklamada, Erk’in 6 ve 8 pozisyonunda oynayacağı belirtilirken yıldız futbolcunun yetenekli, kaliteli, oyun bilgisinin çok iyi olduğu ve oyun yönünü çok iyi çevirdiği gibi özelliklerinin üst düzeyde olduğunun altı çizildi.

 

 

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu