ManşetSpor

Erkeklerde birinciliği Ak Techno, kadınlarda birinciliği ise DAÜ elde etti

Mağusa Lala Mustafa Paşa spor salonunda geçtiğimiz hafta Futboltenisi Cumhuriyet Kupası düzenlendi.

Mağusa Lala Mustafa Paşa spor salonunda geçtiğimiz hafta Futboltenisi Cumhuriyet Kupası düzenlendi.

8 TAKIM MÜCADELE ETTİ
KKTC Futboltenisi Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta Mağusa Lala Mustafa Paşa spor salonunda Futboltenisi Cumhuriyet Kupası gerçekleştirildi. Erkekler ve kadınların üçlü kategoride mücadele ettiği organizasyonda 8 takım yer aldı. Zevkli ve heyecanlı geçen müsabakalarda ortaya çıkan güzel hareketler oldukça beğenildi.

ERKEKLERDE AK TECHNO, KADINLARDA DAÜ
Futboltenisi Cumhuriyet Kupası’nda erkekler kategorisinde Erol Aksunlar, Mehmet Aksunlar ve Süleyman Devecioğlu’ndan oluşan Ak Techno takımı birinci oldu. Sabri Raif, Murat Ormancı ve Hasan Güvenç’ten oluşan Miracle takımı ikinciliği elde ederken Doğukan Doğu, Yunus Cildan ve Ayşe Mullacuma’dan oluşan DAÜ Crows takımı üçüncü oldu. Kadınlarda ise birinciliği Ayşe Mullacuma, Zeliha Ersöz ve Rale Güleç’ten oluşan DAÜ takımı elde etti.

ÖDÜLLER VERİLDİ
Organizasyon sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi. Federasyon başkanı Şevket Sungur organziasyonda emeği geçenlere, sporculara, antrenörlere ve hakemler Hişam Tarazi ile Katriye Kontosoğlu’na teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu