GenelKıbrıs

Ersin Tatar: Cübbeli Ahmet ile görüşmedim

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün ‘Tatar benden dua istedi’ şeklindeki açıklamasına cevap verdi, "Cübbeli Ahmet ile görüşmedim, dua istemem de söz konusu değil" dedi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün ‘Tatar benden dua istedi’ şeklindeki açıklamasına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Ersin Tatar, “Maalesef böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldım. Ben Cübbeli Ahmet ile görüştüğümü hiç hatırlamıyorum. Kendisinden yaptığı o video ile dağıttığı duayı da istemem söz konusu olamaz” ifadelerini kullandı.

Tatar, bugün Türkiye basınına yaptığı açıklamada, Cübbeli Ahmet’in seçim sürecinde ettiği dua ile kendisine yüzde 5 oy kaybettirdiğini söylemişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu