FutbolKıbrısManşetSporToplum

Esentepe Lapta’da Esti 0-3

AKSA Birinci ligin önemli karşılamasında Esentepe Lapta’yı deplasmanda 3 golle geçerek haftayı galibiyetle kapattı. Deniz, Devran ve Emre ile sonuca giden konuk takım aldığı bu galibiyetle puanını 10 yaparken Lapta 9 puanda kaldı

AKSA Birinci ligin önemli karşılamasında Esentepe Lapta’yı deplasmanda 3 golle geçerek haftayı galibiyetle kapattı. Deniz, Devran ve Emre ile sonuca giden konuk takım aldığı bu galibiyetle puanını 10 yaparken Lapta 9 puanda kaldı.

YER: Lapta Şht. Şevket Kadir Stadı
HAKEMLER: Ali Özer, Halil Erdem Canaloğlu, YusufCan Döner
LAPTA: Okyanus(DK 30 Ersenal), Necip(DK 90 İsmail), Süleyman, Tarkan(DK 90 Batuhan), Göksel(DK 60 Tuğberk), Enes, Mustafa, Selçuk, Berkay, Orhan, Ahmet(DK 60 Barış).
ESENTEPE: Onur(DK 90 Tuğrul), Şenol, Emre, Deniz, Tuğra, Salih, Ege Can(DK 65 İlyas), Kağan(DK 65 Emek), Semih, Devran(DK 75 Nersin), Dursun.
KIRMIZI KART: DK 45 Ersenal(Lapta)
GOLLER: DK 7 Deniz, DK 24 Devran, DK 73 Emre(Esentepe)

Aksa Birinci Ligi haftanın önemli maçında Lapta ile Esentepe takımları karşı karşıya geldi. Lapta’da oynanan maça hızlı başlayan konuk takım Esentepe oldu. 7. Dakikada Deniz Kibar ile 1-0 öne geçen konuk takım 24. Dakikada Devran ile farkı 2 ye çıkardı. Lapta 45’de 10 kişi kaldı. Lapta takımında Ersenal kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Esentepe ikinci yarıda etkili Futbolunu sürdürürken 73’de Emre Mutlu ile skoru 3-0’a getirdi ve maçı kazandı

Diğer Haberler

Başa dön tuşu