KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Esentepe-Tatlısu Anayolu’nda kaza

Polis Basın Subaylığı, Esentepe- Tatlısu Anayolu'nun 19-20'inci kilometreleri arasında, yolun güney kısmında bulunan alışveriş merkezinin park yerinden dikkatsizce ve anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden anayola giriş yapan Mehmet Akkılıç, o esnada anayol üzerinde batı istikametine doğru seyreden Murat Güvener'in önünü tıkaması sonucu çarpıştıklarını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Esentepe- Tatlısu Anayolu’nun 19-20’inci kilometreleri arasında, yolun güney kısmında bulunan alışveriş merkezinin park yerinden dikkatsizce ve anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden anayola giriş yapan Mehmet Akkılıç, o esnada anayol üzerinde batı istikametine doğru seyreden Murat Güvener’in önünü tıkaması sonucu çarpıştıklarını açıkladı. Kaza sonucu yaralanan Murat Güvener ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Taner Güzel ve Nemaser Padan kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesindeki tedavileri halen sürüyor.

Polis Basın Subaylığı’nın kaza ile ilgili resmi açıklaması:

“15.03.2023 tarihinde, saat 15:00 sıralarında, Esentepe- Tatlısu Anayolu’nun 19-20’inci kilometreleri arasında, yolun güney kısmında bulunan alışveriş merkezinin park yerinden dikkatsizce ve anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden anayola giriş yapan HU 587 plakalı araç sürücüsü Mehmet AKKILIÇ (E- 45), o esnada anayol üzerinde batı istikametine doğru seyreden DT 897 plakalı araç sürücüsü Murat GÜVENER’in (E-40)’in önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.
Kaza sonucu yaralanan DT 897 plakalı araç sürücüsü Murat GÜVENER ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Taner GÜZEL (E-19) ve Nemaser PADAN (E-35) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesindeki tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu