GenelKıbrısManşetSiyaset

“Esentepe’de destan yazdık”

Esentepe Belediye Başkanı ve Çatalköy-Esentepe Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan, Esentepe’nin şu anda ekonomik anlamda iyi durumda olduğunu belirterek, vurguladı:

“BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI DEĞİŞTİ”

Seçim dönemlerinin her zaman sancılı geçtiğini ve buna alışkın olduğunu ifade eden Esentepe Belediye Başkanı ve Çatalköy-Esentepe Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan, “Halkımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Erdoğan, eskiden belediyecilik anlayışının daha farklı olduğunu ifade ederek, “Eski dönemde suyu verdiğinde, çöp topladığında tamam kabul edilirdi. Ama bugünkü belediyecilikte halk normal olarak daha fazlasını bekliyor” ifadelerini kullandı.

“ESENTEPE EKONOMİK OLARAK İYİ DURUMDA”

Esentepe’de tecrübesi ve verdiği hizmet kalitesinin ortada olduğunu belirten Erdoğan, “Biz Esentepe’de destan yazdık” diye konuştu. Göreve ilk geldiğinde bölgede ambar bile olmadığını, bunu kendilerinin yaptığını söyleyen Erdoğan, “Görevde olduğumuz süre boyunca birçok projeyi hayata geçirdik. Esentepe şu anda ekonomik anlamda iyi durumda” açıklamasında bulundu.

“YARIM KALAN PROJELERİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Esentepe’de temelleri atılmış olan kapalı spor salonunun bitiş aşamasında olduğunu belirten Erdoğan, “Bahçeli’nin içme suyu sorunu ile köy içi asfaltları hala bitmedi” dedi. Erdoğan, Karaağaç’taki tarihi çeşmeyi belediye olarak tamir ettiklerini ve bölgeye bir piknik alanı kazandırdıklarını da kaydetti.

“KADINLARI EKONOMİYE KAZANDIRMAK İÇİN ÇİNİ SERAMİK ATÖLYESİ YAPTIK”

Kadınları ekonomiye kazandırmak için çini seramik atölyesi yaptıklarını kaydeden Erdoğan, Esentepe plajını restore etmeye karar verdiğim zaman 10 bin kamyon kum çıkarttık ve dağ tepe düzelttik, istinat duvarları yaptık, bungalov evleri yaptık” diyerek, yeni dönemde daha fazlası için çalışacaklarını da vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu