KıbrısManşetToplum

Esra Ulucayli Kusaf: “Lütfen herkes evinin, arabasının kapısını kilitlesin”

Esra Ulucayli Kusaf, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabında paylaştı

Esra Ulucayli Kusaf, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabında paylaştı. Olayın detaylarını şu sözlerle anlattı:

“Az önce Mağusa’da inanılmaz ve korkutucu bir olay yaşadım! Yazmamın sebebi hem herkesin dikkatli olması hem de güvenlik ve önlem açısından daha fazla tedbirin alınmasıdır!
Park halindeki arabama bindim. Eşim de arabamın karşısına park edilmiş arabasına bindi aynı anda. Arabama biner binmez, yan cama, 70 yaşlarında, sakallı bir adam eliyle vurmaya başladı. İlk vurduğunda daha hafif vurdu, sonra baktı gördü ki ilk vuruşta tepki vermedim, daha şiddetli vurmaya başladı. Ben hemen boru çalmaya başladım eşime. Ve arabanın kapılarını kilitledim. Boru çalmaya başlayınca, arabamın kapısının kapı kolunu sökercesine açmaya çalıştı. Her seferinde daha da güçlü şekilde. Bu arada arabasını döndürmeye çalışan eşim, adamın araba kapısını açmaya çalıştığını gördü ve hemen tepki gösterdi. Eşimin tepki göstermesi üzerine, hızlı adımlarla uzaklaştı. Orta boylu, arkasında siyah sırt çantası olan, mavi pantolon ve ceket giyen bir adamdı. Lütfen herkes evinin, arabasının kapısını kilitlesin. Allah korusun, kapıyı kilitlemesem, arabaya binip bana zarar verebilirdi ki öyle olacaktı!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu