EkonomiManşet

Ethereum 2739 dolar seviyesine yükseldi

ABD’de Biden yönetimi, kripto para birimleri hakkında kapsamlı bir hükümet stratejisi belirlemek için önümüzdeki ayın başlarında yayınlanmak üzere bir yürütme emri hazırlıyor.

 

ABD’de Biden yönetimi, kripto para birimleri hakkında kapsamlı bir hükümet stratejisi belirlemek için önümüzdeki ayın başlarında yayınlanmak üzere bir yürütme emri hazırlıyor. Bununla birlikte, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya hükümetinin açık vergilendirme ve düzenleyici önlemler yoluyla ülkede Bitcoin madenciliğini teşvik etme önerisini destekliyor.

Rusya Maliye Bakanlığı maliye politikası departmanı müdürü Ivan Chebeskov Bitcoin madenciliğine yöenlik “Yasaklamak değil, düzenlememiz gerekiyor” dedi.

Ayrıca İngiltere’nin eski Sağlık Bakanı Matt Hancock, CityAM’de şunları yazdı: “Kripto para birimlerinin ana akım haline gelişi, bankacılığın temellerini sarsacak. Ödeme yapmak için bir bankaya ihtiyacınız olduğu fikri sona eriyor.”

ETHEREUM 2739 DOLAR SEVİYESİNE YÜKSELDİ

Ethereum %10 artış göstererek 2739 dolar seviyesine ulaştı. Bu, Ethereum için geçtiğimiz son 3 hafta içindeki en yüksek rakam. Bitcoin ise 38.000 dolar direncini kırarak 38.372 dolardan işlem görüyor.

Altcoinlerde ise %5 ile %10 arasında büyüme var. Solana 105$, XRP 0.62$, ADA 1.05$, LTC 110.70$ seviyesine ulaştı. (arsinex.com)

Piyasada olumlu etken yaratan gelişmelerden biri de bilinmeyen bir cüzdanın 390 milyon dolar değerinde 10,156 adet BTC’yi cüzdanına taşıması oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu