EkonomiManşet

Ethereum 3 haftanın en yüksek seviyesini gördü

Kripto paralarda yaşanan güçlü toparlanmada Elon Musk ve Jack Dorsey'den gelen pozitif açıklamaların yanı sıra Amazon'un ödeme kabul edeceği iddiaları da etkili oldu.

Tesla CEO’su Elon Musk’ın kripto para üretiminde enerji kullanımına ilişkin due dillligence süreci tamamlandıktan sonra ödemelerde Bitcoin kabul etmeye yeniden başlamalarının muhtemel olduğunu söylerken, Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey de dijital paraların gelecekte Twitter’ın “büyük bir parçası” olacağını ifade etti.

AMAZON İLAN VERDİ
Amazon’un dijital para ve blokzincir uzmanı işe almak için ilan vermesi de Bitcoin gibi kripto paraları ödeme aracı olarak kabul etmeye doğru ilerlediği değerlendirmelerine yol açtı.

Şu sıralarda Bitcoin yüzde 11,65 artışla 38475,06 dolar, yüzde 7,57 yükselişle Ethereum 2336,06 dolar ve Dogecoin yüzde 14,57 artışla 0,227548 dolar seviyesinden işlem görüyor.

BİNANCE US HALKA AÇILABİLİR
Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao, Binace US’in halka açılabileceğini söyledi. Tayland’da Siam Commercial Bank’ın girişim sermayesi bölümü SCB 10X tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Zhao, “ABD’deki ortağımız potansiyel halka arzı değerlendiriyor.

Ancak halka açılma henüz kesin değil” diye konuştu. Zhao, Binance’ın kendisinin halka açılmasının planlanmadığını ancak gelecekte planların değişebileceğini de söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu