KıbrısManşetSiyaset

Evde koalisyon var

2019 yılında UBP tarafından kamuda üst düzey yöneticiliğe atanan Mehmet Kutup’un ardından bu kez de eşi Huriye Kutup, dün itibariyle Demokrat Parti tarafından kamuda üst düzey yöneticilik görevine atandı


Kuzey Kıbrıs’ın siyaset ve kamu alanında yaşanan şaşırtıcı gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. 2019 yılında UBP tarafından kamuda üst düzey yöneticiliğe atanan Mehmet Kutup’un ardından bu kez de eşi Huriye Kutup, dün itibariyle Demokrat Parti tarafından kamuda üst düzey yöneticilik görevine atandı. Böylelikle sadece hükümette değil, Kutup ailesinin evinde de UBP-DP koalisyonu kurulmuş oldu.

Ulusal Birlik Partisi tarafından 2019 yılında Devlet Planlama Örgütü, Sosyal Planlama Dairesi Başkanlığı görevine atanan ve o tarihten beridir görevde olan Mehmet Kutup’un eşi Huriye Kutup da UBP-DP-YDP koalisyon hükümetinin kurulmasının ardından Demokrat Parti tarafından üst düzey yöneticiliğe atandı.  Dün Resmi Gazete’de yayınlanan kararlarla; Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Kooperatif Şirketler Mukayyitliği görevine Huriye Kutup’un atandığı açıklandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu