DünyaGenelMagazinManşet

“Evlilik teklifinden sonra birbirimizin kanını içtik” diyen Megan Fox tartışma yarattı

Megan Fox hayranları, oyuncunun Machine Gun Kelly'le nişanlandıktan sonra "birbirlerinin kanını içtiğini" söylemesine karşılık verdi.

Megan Fox hayranları, oyuncunun Machine Gun Kelly’le nişanlandıktan sonra “birbirlerinin kanını içtiğini” söylemesine karşılık verdi.

Fox, gerçek adı Colson Baker olan rapçinin kendisine iki yıl önce ilişkilerine başladıkları banyan ağacının altında evlenme teklif ettiği videoyu paylaştı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu kadar kısa ve çılgın bir zaman diliminde birlikte yaşayacağımız acılardan habersizdik” diyerek “İlişkinin bizden isteyeceği emek ve fedakarlıktan habersiz ama aşk sarhoşuyduk. Ve karma” diye ekledi.

Fox şöyle devam etti:

Her nasılsa bir buçuk yıl sonra, birlikte cehennemden geçip mümkün olduğunu düşündüğümden çok daha fazla güldükten sonra bana evlenme teklif etti.

Ve bundan önceki tüm ömrümde olduğu ve bundan sonraki hayatımda olacağı gibi, evet dedim… Ve sonra birbirimizin kanını içtik.

Fox’un hayranları oyuncunun yazdıklarında ciddi olup olmadığını merak etti. Bir hayran Twitter’da şunları yazdı:

Tam ‘ovvv, tebrik ederim…’ derken ‘DUR BİR DAKİKA, NE!’ oldum.

Bir diğeri, “Peki bunu gerçekten oraya eklemesi gerekiyor muydu?” diye sorarken bir hayran, “Bu bilgiyle ne yapmamız gerekiyor?” diye merak etti.

Hayranlardan biri “Kim demiş romantizm öldü diye?” ifadeleriyle espri yaptı. Başka hayranlarsa Fox’un 2009 yapımı filmi Kana Susadım’da (Jennifer’s Body) canlandırdığı ve bir iblisin kontrol altına almasından sonra kan içmeye başlayan amigo kız karakteriyle benzerlik kurdu.

Fox’un takipçilerinden biri, “Kana Susadım’ın gerçek olmaması gerekiyordu” diye yorum yaptı.

Fox’un Machine Gun Kelly’le nişanlanması Brian Austin Green’den ayrılmasının üzerinden iki yıldan az zaman geçmişken gerçekleşmişti. Fox’un Brian Austin Green’den üç çocuğu var.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu