KıbrısManşet

Faili meçhul cesedin sırrı 2,5 yıl sonra çözüldü

Cesedi, 6 Ocak 2019 tarihinde boş araziye atılmış halde bulunan ve kayıtlara faili meçhul cinayet olarak geçen Dam Thi Hop cinayetinin zanlıları yaklaşık 3 yıl sonra tespit edilerek tutuklandı


FAİLİ MEÇHUL CİNAYET AYDINLATILDI

2019 yılının Ocak ayında, Ercan Havalimanı yakınlarındaki boş arazide çöp poşeti ve halıya sarılmış vaziyette bulunan ve 2017 yılında kaybolan Vietnam uyruklu 40 yaşındaki Dam Thi Hop isimli kadına ait olduğu tespit edilen faili meçhul cesedin sırrı 2,5 yıl sonra çözüldü. Polis ekipleri, yıllardır faili meçhul olarak kalan cinayetin sırrını çözerek olayın faillerine ulaştı.

Cesedi, 6 Ocak 2019 tarihinde boş araziye atılmış halde bulunan ve kayıtlara faili meçhul cinayet olarak geçen Dam Thi Hop cinayetinin 3 zanlısı yaklaşık 3 yıl sonra tespit edilerek tutuklandı. Cinayet zanlısı şu sıralarda Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılıyor.

15 EKİM 2017’DEN BERİDİR KAYIPTI

Lefkoşa’da bir evde bakıcılık yapan Hop,  2017 yılı 15 Ekim tarihinde evden ayrılarak bir daha geri dönmemişti. Polis, 40 yaşındaki kadının kayıp olduğunu Polis Genel Müdürlüğü 8 Kasım 2017 tarihinde şöyle yayımlamıştı: Vietnam uyruklu, 40 yaşındaki Dam Thi HOP isimli kadın 15 Ekim 2017 tarihinden itibaren kayıptır. Görenlerin en yakın polis karakoluna bilgi vermeleri önemle rica olunur. Dam Thi HOP, yaklaşık 2,5 senedir Lefkoşa’da bakıcılığını yaptığı bir bayanın yanında kalmaktaydı ve söz konusu evden 15 Ekim 2017 tarihinden ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştır.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu