KıbrısManşet

Faiz Sucuoğlu: Selçuk Amcaoğlu’nun kalbimizdeki yeri daima ayrı olacaktır

Başbakan Faiz Sucuoğlu, bu sabah hayatını kaybeden Gönyeli’nin eski muhtarlarından Selçuk Amcaoğlu için yayımladığı taziye mesajında, “Selçuk Amcaoğlu'nun kalbimizdeki yeri daima ayrı olacaktır” dedi.

Başbakan Faiz Sucuoğlu, bu sabah hayatını kaybeden Gönyeli’nin eski muhtarlarından Selçuk Amcaoğlu için yayımladığı taziye mesajında, “Selçuk Amcaoğlu’nun kalbimizdeki yeri daima ayrı olacaktır” dedi.

Başbakan Faiz Sucuoğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bu sabah hayatını kaybeden Gönyeli’nin eski muhtarlarından Selçuk Amcaoğlu için taziye mesajı yayımladı.

Sucuoğlu’nun mesajı şu şekilde:

“Gönyeli denilince akla ilk gelen isimlerden, çok değerli ağabeyimiz, uzun yıllar muhtarlık yapmış, milletvekilimiz Olgun Amcaoğlu’nun kıymetli babası, eski bakanımız Ali Çetin Amcaoğlu’nun ağabeyi, müsteşarımız Hüseyin Amcaoğlu’nun amcası Selçuk Amcaoğlu’nun vefatından çok büyük bir üzüntü duydum. Muhterem ailenin acısını paylaşıyorum.

Selçuk Amcaoğlu’na Allah’tan rahmet diliyorum. Eski bir mücahit ve mukavemetçi kimliği yanında, bölge insanı için hala hafızalardaki muhtarlığı ve bizlere manevi katkısıyla, kalbimizdeki yeri daima ayrı olacaktır.

Evlatlarına, torunlarına, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Hepimiz için yeri doldurulamaz bir kayıptır.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu