ManşetSpor

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı devre arası kampı için bugün adamıza geliyor

Fenerbahce Kadın Futbol Takımı devre arası kampı için bugün adamıza geliyor. Fenerbahçe kadınları ülkemizde yapacağı kamp süresince iki de hazırlık maçı oynayacak.

Fenerbahce Kadın Futbol Takımı devre arası kampı için bugün adamıza geliyor. Fenerbahçe kadınları ülkemizde yapacağı kamp süresince iki de hazırlık maçı oynayacak.

FENERBAHÇE KADINLARI ADAMIZDA KAMP YAPACAK
Türkiye’nin dev kulüplerinden Fenerbahçe’nin Turkcell Kadınlar Süper Ligi A Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı kamp yağmak için bugün ülkemize geliyor. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, 17-24 Şubat tarihleri arasında Acapulco Otel’de kamp yapacak ve bu süreçte iki de hazırlık maçı oynayacak.

LİGİN İLK DEVRESİNİ 3. TAMAMLADI, 46 GOL ATTI 7 GOL YEDİ
Türkiye Turkcell Kadınlar Süper Ligi A Grubu’nda yer alan Fenerbahçe ligin ilk devresini 24 puanla üçüncü sırada tamamlamış durumda. FB kadınları bu periyotta 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşarken 46 gol atıp kalesinde ise sadece 7 gol gördü.

KAMPIN MİMARI VE TEKNİK EKİPTE DE YER ALAN İSİM SERHAT DENİZ
Bu yıl kurulan Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı teknik kadrosu içerisinde ülkemiz kadın futbolunun önemli isimlerinden Serhat Deniz de yer alıyor. Deneyimli isim Serhat Deniz, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nın ülkemizde kamp yapacak olmasının baş mimarlarından oldu.

ERKEKLERDE BUGÜNE KADAR OLMAYAN KADIN FUTBOLUNDA OLUYOR
Bilindiği üzere erkek futbolunda Türkiye takımlarının ülkemize gelmediği, adamızda kamp yapmadığı ve takımlarımızla hazırlık maçı dahi oynayamadığı bir atmosferde kadın futbolunda Fenerbahçe’nin bu tabuyu yıkacak olması da futbol adına oldukça bir önemli gelişme olacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu