GenelManşetSporTürkiye

Fenerbahçe’den Serhat Deniz geçti

SERHAT DENİZ İLE YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörlük görevini üstlenen Kıbrıslı Türk teknik adam Serhat Deniz’in sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle başarılı çalıştırıcı ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

TAKIMINA FİNAL OYNATTI

Serhat Deniz, Fenerbahçe ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde final oynamış, finalde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K takımına 4-2 mağlup olan Fenerbahçe, sezonu ikinci tamamlamıştı.

AYRILIĞI FENERBAHÇE DUYURDU

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sayfasından yapılan açıklamada; “Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Serhat Deniz’in sözleşmesi sona ermiştir. Kendisine bugüne dek verdiği emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.” denildi.

SERHAT DENİZ’DEN, FENERBAHÇE’YE TEŞEKKÜR

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörlük görevinden ayrılan Kıbrıslı Türk çalıştırıcı Serhat Deniz, açıklama yaparak sarı lacivertli teşekkür etti.

 SERHAT DENİZ’İN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE;

“Yaklaşık iki yıldır görev yaptığım Fenerbahçe Kadın Futbol takımındaki görevim bugün itibariyle son bulmuştur. Öncelikle burada olmak benim adıma gurur vericiydi, özellikle bu sezonun ikinci devresinde teknik direktör olarak görev aldığım sürede birçok kimsenin şans vermediği takımımızla final oynamak güzeldi. Göreve gelirken yükümüzün çok ağır ve olumsuz birçok olayın beni beklediğini biliyordum. Ancak gün geçtikçe umutlanan, inanan daha çok çalışan ve öncelikle final oynamada en büyük pay sahibi olan çubuklunun hakkını veren sporcularıma teşekkür etmek istiyorum. Şampiyonluğa 1 dk kala finali kaybetmek inanmayanlar yanında inananlar için çok üzücü oldu. Görev aldığım bu süre zarfında başarılı olmak için çalışan teknik ekipteki hocalarıma, her zaman yanımızda olan stafftaki, Fenerbahçe TV’deki, Dereağzı tesisinde ve Fenerbahçe konukevi’nde görev alan tüm personele teşekkür eder, saygılar sunarım. Bu süreçte bana inanıp güvenen herkese teşekkür ederim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu