KıbrısManşetSiyaset

Ferdi Sabit Soyer: Ben size güvenmem

Eski Başbakanlardan Ferdi Sabit Soyer, “Türkiye’nin ekonomik paketlerini hazırlayan birimler, ‘para karşılığı reform’ diyor ama seçim zamanı da kamu kaynakları ‘golifa gibi’ dağıtılıyor. Ben size güvenmem kardeşim. Sorumluluk çağrısı yapanlar önce aynaya bakacak” diye konuştu

Eski Başbakanlardan Ferdi Sabit Soyer, “Türkiye’nin ekonomik paketlerini hazırlayan birimler, ‘para karşılığı reform’ diyor ama seçim zamanı da kamu kaynakları ‘golifa gibi’ dağıtılıyor. Ben size güvenmem kardeşim. Sorumluluk çağrısı yapanlar önce aynaya bakacak” diye konuştu.

Katıldığı tv programında konuşan Ferdi Sabit Soyer, “Hiç olmazsa özeleştiri yapsınlar. Yapılanlar hatalıydı desinler; bu değerlendirmeyi yapsınlar… Başöğretmen edasıyla herkese nasihata devam mı edecek?” dedi.

“BEN SİZE GÜVENMEM KARDEŞİM! BİZİ ARAÇ YERİNE KOYUYORSUNUZ”

Soyer sözlerine şöyle devam etti; “Türkiye’nin desteği çok önemledir, buna büyük ölçüde saygı duymalıyız ve bunun verimli olması için çalışmalıyız: Ekonomik paketleri, protokolleri hazırlayan ilgili birimleri ‘parayı veriyorum ama reformları yapacaksınız’ diyor sözde ama seçim zamanı geldi mi desteklediğiniz adayı kamu kaynaklarından paraları golifa gibi dağıtıyorsunuz. Buna göz yumuyorsunuz… Ben size güvenmem kardeşim! Bizi araç yerine koyuyorsunuz… Bunların ciddi ciddi konuşulması gerekir: Sorumluluk çağrısı yapanlar önce aynaya bakacak… Kendilerine dönecekler”

Kaynak: Kıbrıs Postası

Diğer Haberler

Başa dön tuşu